Hedin Mobility Group AB neemt Toyota verdeler "Trullemans" over.

 

Sint-Niklaas — 11 januari 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de twee overnames eerder dit jaar breidt Hedin Automotive zijn Toyota-activiteiten snel uit met de overname van een derde dealer, Toyota "Trullemans", gevestigd in DIlbeek.

Met deze overname versterkt Hedin Automotive Belgium haar aanwezigheid op de Belgische markt. Na de recente overnames van Toyota de Laat en Toyota en Lexus Klaasen & Co eerder dit jaar, vertegenwoordigt Hedin Automotive Belgium nu 3 Toyota-dealers en 1 Lexus-dealerschap bovenop de 15 Mercedes-Benz vestigingen. Dit brengt het totaal van Hedin Automotive dealers in België op 19.

"Wij zijn verheugd om onze schaalgrootte in België te vergroten en onze aanwezigheid en samenwerkingen in deze belangrijke Europese markt uit te breiden" aldus Anders Hedin, eigenaar en CEO van Hedin Mobility Group AB. 


Hedin Mobility Group AB

Hedin Mobility Group AB is een van de grootste Europese autodealers in privébezit. De portefeuille van de groep bevat meer dan 30 automerken en het bedrijf biedt een complete service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf telt meer dan 140 locaties in Zweden, Noorwegen, België, Zwitserland en Duitsland.

De portefeuille van de groep omvat ook de algemene distributie van Ford en MG in Zweden, Dodge en RAM in Europa, een groothandel in banden en reserveonderdelen, het autoverhuurbedrijf Mabi Mobility AB, het particuliere leasebedrijf Car to Go Sweden AB, het zakelijke leasebedrijf Unifleet AB en een mede-eigenaarschap in Pendragon PLC en iMove AS.

Hedin Mobility Group maakt deel uit van de Hedin Group samen met Tuve Bygg AB en I.A. Hedin Fastighet AB. De Hedin Group is ook partner van Consensus Asset Management en Ripam Invest AB, dat eigenaar is van Marstrands Kurhotell, Kurbadhus en Societetshus.


Concessie-informatie

Toyota Trullemans – Ninoofsesteenweg 845 – 1703 Dilbeek (Schepdaal)
Head office Hedin Automotive Belgium - Industriepark Noord 2 - 9100 Sint-Niklaas
www.hedinautomotive.be