Lees hier het allerlaatste nieuws

 

Hedin Automotive plant bomen

Serskamp— 10 februari 2023

Vlaanderen is een beetje groener dankzij onze offerte-aanvragen!

 

 

Hedin Automotive Toyota

Brecht— 8 februari 2023

Hedin Automotive breidt opnieuw uit. Na de opening van een gloednieuwe concessie op 2 janauri in Lier neemt de dealergroep de Toyota-concessie Van Dijck in Brecht over. Dankzij de overname versterkt de organisatie haar geografische spreiding. 

Vestiging Toyota Lier

Lier — 5 januari 2023

Hedin Automotive investeert in de toekomst van zijn jongste merk, Toyota,  en opent een gloednieuwe concessie in de Mallekotstraat 62a in Lier. De bestaande Mercedes-Benz-vestiging van het bedrijf werd verbouwd en uitgebreid om het Japanse merk te huisvesten. 

Mölndal en Amsterdam — 12 juli 2022

Eddy Haesendonck, voormalig president en CEO van BMW Group Belux, wordt benoemd tot nieuwe CEO van Hedin Automotive Nederland en hoofd van de Benelux-activiteiten van Hedin Mobility Group. 

Sint-Niklaas — 11 januari 2022

Hedin Mobility Group AB neemt Toyota verdeler "Trullemans" over.  Hedin Automotive breidt zijn Toyota-activiteiten uit met de overname van Toyota "Trullemans", gevestigd in Dilbeek. 

 

Sint-Niklaas — 08 juli 2022

Hedin Automotive biedt tot 10 jaar garantie op uw Toyota. Als er iets is waar u op kan vertrouwen, dan is het uw Toyota. En dat vertrouwen willen wij nog verder versterken.

 

Sint-Niklaas — 23 juni 2022

Hedin Automotive neemt Toyota-concessie Marc Janssens in Geel over. Met de overname breidt het bedrijf zijn Toyota-netwerk uit en vergroot het zijn marktaandeel op de Belgische markt.

Sint-Niklaas — 7 januari 2022

Hedin Mobility Group AB neemt Toyota en Lexus verdeler "Klaasen" over. Hedin Automotive Belgium, kondigt de overname aan van de Toyota en Lexus verdeler "Klaasen".

Sint-Pieters-Leeuw — 29 december 2021

Hedin Automotive neemt Toyota de Laat over. De automobielsector en het bijhorende dealernet is volop in beweging. Hedin Automotive wordt op die manier, ook in België een multimerkengroep.