Lees hier het allerlaatste nieuws

 

Mölndal en Amsterdam — 12 juli 2022

Eddy Haesendonck, voormalig president en CEO van BMW Group Belux, wordt benoemd tot nieuwe CEO van Hedin Automotive Nederland en hoofd van de Benelux-activiteiten van Hedin Mobility Group. 

Sint-Niklaas — 23 juni 2022

Hedin Automotive neemt Toyota-concessie Marc Janssens in Geel over. Met de overname breidt het bedrijf zijn Toyota-netwerk uit en vergroot het zijn marktaandeel op de Belgische markt.

 

Sint-Niklaas — 7 januari 2022

Hedin Mobility Group AB neemt Toyota en Lexus verdeler "Klaasen" over. Hedin Automotive Belgium, kondigt de overname aan van de Toyota en Lexus verdeler "Klaasen".

Sint-Niklaas — 08 juli 2022

Hedin Automotive biedt tot 10 jaar garantie op uw Toyota. Als er iets is waar u op kan vertrouwen, dan is het uw Toyota. En dat vertrouwen willen wij nog verder versterken.

Sint-Niklaas — 11 januari 2022

Hedin Mobility Group AB neemt Toyota verdeler "Trullemans" over.  Hedin Automotive breidt zijn Toyota-activiteiten uit met de overname van Toyota "Trullemans", gevestigd in Dilbeek. 

 

Sint-Pieters-Leeuw — 29 december 2021

Hedin Automotive neemt Toyota de Laat over. De automobielsector en het bijhorende dealernet is volop in beweging. Hedin Automotive wordt op die manier, ook in België een multimerkengroep.